Hilde van Eerden (24-06-’82) heeft het paardenvirus niet van haar ouders maar van opa overgenomen. Hij was tot in de jaren ‘70 nog bekend hengstenhouder in Belgische Trekpaarden. Na ruim 15 jaar geen paard op de boerderij kwam de eerste shetlander toen Hilde 5 werd. 

Zij werd lid bij de Winterswijkse Ponyclub en met de Arabische Volbloed Andor volgden de eerste successen in de sport. Na beëindiging van het melkveebedrijf reed Hilde al snel pony’s en paarden van anderen en kwamen er pensionklanten op “Hietbrink”.

Na de Hogere Agrarische School en de URON cursus heeft Hilde gewerkt bij een diervoederfabrikant en handelsstal.  Ondertussen gaf ze veel lessen en reed paarden aan of door in alle disciplines. Er werden met diverse paarden successen en titels behaald, met name in de (inter)nationale eventingsport.

In 2008 is Hilde gaan samenwonen met haar vriend Marco, die naast zijn eigen werk in de metaalbewerking ook zeer veel mee helpt op het bedrijf.  Ook de ouders, overige familie en vrienden hebben veel geholpen om stal Hietbrink op te zetten. Zo is het bedrijf de afgelopen jaren uitgebouwd tot een professioneel paardenbedrijf met uitgebreide faciliteiten.

Inmiddels zijn Marco en Hilde ook de trotse ouders van dochters Nora en Lian.