logo

 

 Het complete nieuwsoverzicht:

15-5-2018 4 merrieveulens voor stal Hietbrink.

Dit jaar werden 4 veulens verwacht. En inmiddels zijn ze allemaal zonder problemen geboren. 4 merrieveulens zijn het geworden, en wat een beautys!

Als eerste kwam een veulen van Grand Slam uit de merrie Walanta (Osmium x Wellington). Deze Walanta is van een lesklant van Hilde en in overleg mocht Hilde er een veulentje mee fokken. Het veulen is hier net geboren.

Kort daarna kwam een veulen van Toto Jr. uit de merrie Here I Am (Zhivago x Diamond Hit). Dit veulen heeft Hilde samen met Marry Keur. Het veulen is hier 7 weken oud.

Daarna een veulen van de hengst Innovation uit de merrie C'oie de la vie (Casco de la Vie x Mythens). Het veulen is hier 4 weken oud, de merrie is al zadelmak en al nu verder opgepakt gaan worden.

En als laatste een bloedmooi veulen van Desperado uit de merrie Glitter and Glamour (Florencio x Highline). Hier is het veulen een dag oud. Al met al dus erg blij met de jonge aanwas!

10-4-2018 Website weer up to date, volop nieuws!

Het is even geleden dat er iets is gebeurd op de website, maar inmiddels zijn er wat aanpassingen gedaan en zal er weer regelmatig nieuws worden geplaatst. Dat is ook hard nodig, want is al weer veel gebeurd de afgelopen tijd.

Het belangrijkste nieuws is dat Hilde weer in verwachting en begin juli uitgeteld is. Dochter Nora wordt snel alweer 2 jaar en mag binnenkort dus de rol van grote zus op zich gaan nemen, dat vindt ze vast leuk! Gelukkig gaat alles goed en heeft Hilde van diverse liefhebbers erg veel hulp, want de stallen zijn goed gevuld met talentvolle paarden die nu lekker getraind blijven. Allen hartelijk dank maar weer!

 

 

Klik hier voor het nieuwsoverzicht van 2015, 2016 en 2017.

Klik hier voor het nieuwsoverzicht van 2014.

Klik hier voor het nieuwsoverzicht van 2013.

Klik hier voor het nieuwsoverzicht van 2012.

Klik hier voor het nieuwsoverzicht van 2011.

Klik hier voor het nieuwsoverzicht van 2010.