logo

 

Win and Go

    

Deze grote jongen straalt één en al POWER uit. Hij loopt met zeer veel kracht en schwung en ook de hindernissen worden simpel en met zeer veel vermogen overwonnen. Hij is dressuurmatig fijn te bewerken en kan zich gelukkig in zijn beweging ook klein maken en is daarbij voorzichtig op de sprong. Het fijne werkwillige karakter heeft hij zowel van vader Karandasj als moeder Senna meegekregen. Zij is een stermerrie van Highline uit de Ida-stam, fokfamilie 712.

 In 2010 heeft hij kennis gemaakt met Eventing.  Door een aantal SGW's winnen en vooral te overtuigen door zijn continu stijgende lijn en super meewerkende karakter wist Hilde al snel dat dit een fijn paard voor het grotere werk kan zijn. Hij heeft succesvol de overgang naar de klasse M gemaakt en de eerste 3 SGW wedstrijden van 2011 in Nederland allemaal met winst afgesloten.

In de klasse Z werd hij in 2012 direct 2e en zijn tijdens eerste internationale CIC* wedstrijd pakte hij een 6e prijs, op andere internationale concoursen liep hij vooraan mee en bovendien werd hij in Hattem reservekampioen in de klasse Z. Ook in 2013 heeft hij goed gepresteerd met diverse prijzen op Z en CIC* niveau.