logo

 

Accommodatie:

Stal Hietbrink heeft de beschikking over 14 boxen en een loopstal voor de jonge paarden. Ook is er een opzadelruimte met was- en poetsplaatsen en kasten voor het harnachement.

Het bedrijf beschikt over een binnenrijhal, een grote buitenpiste, een stapmolen en longeercirkel. Dit alles omringd door ruim 7 ha weidegrond. Op een gedeelte van de grond is sinds begin 2011 een professioneel eventingterrein aangelegd, hier omheen zit een ruime galoppeerbaan van 650 meter.

 Door voldoende weide is het mogelijk de paarden buiten te zetten in kleine groepen of apart. De paarden krijgen mede hierdoor veel beweging, wat onmisbaar is voor een gezond paard in alle opzichten.

Er wordt 2 maal daags krachtvoer gevoerd en 3 maal daags ruwvoer. Dit zorgt ervoor dat een paard continu iets te doen heeft, zodat rust behouden blijft en ongewenst stalgedrag niet voorkomt op Stal Hietbrink.

De Achterhoek staat bekend om haar mooie natuur en dit gaat ook zeker op voor de directe omgeving van de stal. Er zijn tal van zandwegen en het “Rommelgebergte” (een heuse motorcrossbaan) is in de buurt. Hier kan genoten worden van een relaxed buitenritje en natuurlijk is dit ook bij uitstek geschikt om conditietraining te doen.