logo

 

Santana

De vijfjarige Santana is een in Duitsland geboren merrie van de bekende hengst Sir Shutterfly. Zij staat geregistreerd bij het Oldenburger stamboek en is gefokt door en in eigendom van Dhr. Luetkepicht uit Delbrück. Hij is laaiend enthousiast over deze mooie bloedmerrie, die met een goede techniek springt en hierbij zeer voorzichtig is.

Dit is ook niet zo verwonderlijk, want Santana komt uit een zeer goede stam met maar liefst 4 Hauptstutbuch merries op rij in de moederlijn. Halfzus Pasadena der Nürnberger (v. Polytraum) presteert op S * (1.40 mtr) niveau. Halfbroer  Balou du Rouet 2  (v. Balou du Rouet) liep zeer succesvol mee op het Bundeschampionate in Warendorf in 2010 en loopt samen met volle broer Bailador 30 (v. Balou du Rouet) op M ** (1.30 mtr) niveau.

Het is echt een paard met een droominstelling en het karakter dat nodig is voor een goed sportpaard. In een korte periode heeft deze merrie zich bij Hilde enorm ontwikkeld en inmiddels is de merrie naar het zuiden verhuisd om daar verder furore te maken in de springring.