logo

 

Coconut Queen

Een mooie mix van een flinke scheut volbloed in combinatie met vermogen is deze charmante Coconut Queen. Zij is  gefokt door de familie Lares uit de keur, sport (dr) merrie Nicolien, grootmoeder Bobbelien voert zelfs het prestatiepredicaat. Een fijn paard uit een goed lijntje, de motor zit achterin en met een atletisch lichaam voelt het gevraagde alsof het haar weinig moeite kost.

De Rovens zijn erg gewild in de eventing en ook dit paard lijkt hiervoor heel geschikt. Haar oplettendheid, wil om te werken en handigheid vielen bij Hilde in goede aarde en sinds februari 2013 staat zij op stal Hietbrink. De volbloeden zijn vaak wat laatrijp en ook Coco heeft nog wat tijd nodig gehad om sterker en constanter te worden, het is in ieder geval met recht een echte "crossmachine".

Tijdens de pittige 6 jarige proef in Renswoude kreeg zij in 2013 de hoogste cijfers in het terrein. In de klasse L en M liep ze meerdere malen in de prijzen. In 2015 heeft ze een mooie overstap gemaakt naar internationaal niveau en heeft haar eerste CIC* en ook CCI* wedstrijden foutloos afgelegd.

Deze merrie is naast het prok-certificaat in het bezit van een sportpredicaat. In 2017 is een hengstveulen van Grand Slam VDL geboren. Nadien is ze verkocht aan de familie Jonge Poerink die er veel plezier mee beleven.