logo

 

Clever Boy

Deze knappe Holsteiner zou maar zo voor een dressuurpaard door kunnen gaan. Hij combineert een mooi model met 3 zeer goede gangen en vertoont daarbij veel takt en lossigheid. Een paard met ras, maat en balans. In het vrijspringen laat hij goede dingen zien, denkt goed mee en toont veel vermogen. Het is een intelligent paard die graag wil plezieren en werklust toont. Dit paard stond Hilde meteen aan en zij kocht hem in november 2013.

Zijn vader Cardenio kreeg tijdens het onderdeel springen onder de man het cijfer 10 bij goedkeuring. Helaas is hij te vroeg overleden vanwege een beenbreuk. Moedersvader Caretino presteerde goed onder Ludger Beerbaum en gaf ook goede bewegers door. Mede door de invloed van de volbloedhengst Grundyman Xx krijgt Clever Boy een behoorlijk percentage volbloed mee.

In de zomer van 2014 is Clever zadelmak gemaakt en pakte dit werk simpel op. Inmiddels is hij verkocht aan een Belgische amazone die er zeer fijn mee weg kon rijden en er een TOP wedstrijdpaard aan heeft.