logo

 

Beat It

Beat It (v. Lord Z) staat sinds juni 2012 op Stal Hietbrink en is gefokt bij Stal van den Top uit Kootwijkerbroek. Zij komt uit de Elite, Sport (springen) merrie Mercedes(v. Indoctro) , die zelf succesvol onder Gert-Jan vd Berg op 1.40 mtr niveau heeft gesprongen.

 Mercedes heeft als moeder Tarantella met de predikaten Keur, Preferent en prestatie en is een dochter van de veel volbloed voerende Apalatin. Zij is naast Mercedes ook de moeder van een Z2 en een nationaal dressuurpaard.  Verder komen uit de directe moederlijn de internationale springpaarden Latesco, Apple, Otwald en Nariner-Julia en vele nationale spring- en dressuurpaarden.

Beat It blijkt een zeer getalenteerd springpaard met een meewerkend karakter en fijne bewegingen. Het is echt gevoelspaard wat voor je door het vuur zal gaan en enorm kan galopperen. Ze liep met Hilde in zowel in de spring- als in de eventingsport op M niveau. Inmiddels is ze verkocht aan iemand die met haar ook verder gaat in zowel het springen als eventing.